Kaj so leseni vložki Woodee?

Leseni vložki za čevlje učinkovito in preprosto odpravljajo neprijeten vonj, preprečujejo nastanek glivic na nohtih in glivično okužbo stopala.

Z uporabo lesenih vložkov bo neprijeten vonj vaših stopal takoj izginil, ostal pa bo prijeten in svež vonj mehkega lesa. Z rednim nošenjem vložkov boste trajno preprečili nastajanje atletskega stopala in glivic na nohtih. Obstoječa okužba stopal bo izginila že po nekaj dneh. Nošenje cedrovih vložkov je v primerjavi z nadležnim zdravljenjem s pomočjo raznih gelov, krem in posipov preprosto in enostavno.


Woodee vložek je naravni izdelek, izdelan v Sloveniji.

Vložke izdelujemo iz povsem naravnih materialov. Zgornja plast vložka je iz kakovostne tanke cedrovine. Spodnja stran vložka je iz bombažne plasti, ki preprečuje drsenje. Podplat je gibljiv in se prilagodi obliki vašega stopala že po nekaj korakih. Nogi daje zelo prijeten občutek (tudi če nosite ortopedski vložek) in stopala zadihajo, kot bi bila bosa. Ne glede na to, ali ste obuti v nogavice ali ne, je nošenje lesenih vložkov Woodee enako prijetno. Vložek je primeren za vsakodnevno nošenje in za različne čevlje oziroma obuvala.

KUPITE ZDAJ in izkoristite ugodnost družinskega paketa ali nakupa več parov >>

E-novice

Želite biti obveščeni o naših novostih
Prijavite se na e-novice >>

Avtorji

Oblikovanje in postavitev spletne strani:

Miha Dolenc - photo and design | www.mihadolenc.com